Blitz

Tag "Zhdukje"

Prindërit e shpallën të zhdukur, gjendet në Gjirokastër 15-vjeçarja nga Saranda

    Prindërit e shpallën të zhdukur, gjendet në Gjirokastër 15-vjeçarja nga Saranda

Një 15-vjeçare e shpallur e zhdukur prej mesditës të së premtes është gjetur së fundmi në Gjirokastër, ndërkohë që ende nuk dihen shkaqet dhe motivet e zhdukjes së saj. Adoleshentja

Read Full Article

Zhduket 16-vjeçarja nga Sukthi, apeli: Mami dhe babi të falin çdo gabim, vetëm kthehu

    Zhduket 16-vjeçarja nga Sukthi, apeli: Mami dhe babi të falin çdo gabim, vetëm kthehu

Një 16-vjeçare është larguar nga banesa e saj prej 10 ditësh. Konkretisht, adoleshentja nga Sukthi, Gazie Kazija, nxënëse e vitit të parë gjimnaz, është larguar nga familja prej datës 17

Read Full Article