Blitz

Tag "zezak"

Protesta në Charlotte pas vrasjes së një njeriu me ngjyrë, 12 policë të plagosur

Protesta në Charlotte pas vrasjes së një njeriu me ngjyrë, 12 policë të plagosur

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 4 Disa protesta shpërthyen në Karolinën e Veriut pasi një oficer qëlloi për vdekje një njeri me ngjyrë. Turma u mblodh mbrëmjen

Read Full Article

Racizmi, protestat “përfshijnë” dhe Britaninë e Madhe

    Racizmi, protestat “përfshijnë” dhe Britaninë e Madhe

E frymëzuar nga lëvizja antiraciste në SHBA, “Black Lives Matter” është lëvizja e krijuar në Britaninë e Madhe nga të gjithë njerëzit me ngjyrë që ndihen të persekutuar në shoqëri.

Read Full Article

U qëllua për vdekje nga polici, qeveria e NYC dëmshpërblim 4,1 mln $ familjarëve

    U qëllua për vdekje nga polici, qeveria e NYC dëmshpërblim 4,1 mln $ familjarëve

Familja e Akai Gurley, një njeri me ngjyrë që u qëllua për vdekje nga një polic në vitin 2014, do të dëmshpërblehet me 4,1 milionë dollarë. Qyteti i New York-ut

Read Full Article