Blitz

Tag "Visho Ajazi"

Pajisja përgjuese, Visho Ajazi dhe dy prokurorë në zyrën e Llallës

    Pajisja përgjuese, Visho Ajazi dhe dy prokurorë në zyrën e Llallës

Në vijim të hetimeve për pajisjen përgjuese “IMSI Catcher” të futur në Shqipëri dhe që dyshohet se është administruar në kundërshtim me ligjin, kryeprokurori Adriatik Llalla është duke zhvilluar një

Read Full Article

“Përgjimi”, Visho Ajazi: Mbledhja të ishte e mbyllur. Informova Prokurorin e Përgjithshëm

    “Përgjimi”, Visho Ajazi: Mbledhja të ishte e mbyllur. Informova Prokurorin e Përgjithshëm

Drejtori i Shërbimit Informativ të Shtetit, Visho Ajazi, është paraqitur ditën e sotme në Komisioni e Sigurisë për të raportuar lidhur me pajisjen përgjuese. Në fjalën e tij, ai i

Read Full Article