Blitz

Tag "VIn Diesel"

(Video) “Fast & Furious 8” – publikohet një nga skenat “e frikshme” të filmit

    (Video) “Fast & Furious 8” – publikohet një nga skenat “e frikshme” të filmit

Produksioni i kapitullit të tetë të “Fast & Furious” këto ditë është zhvendosur në Cleveland, Ohio. Ajo që i ka lënë gojëhapur të gjithë është një video e postuar në

Read Full Article

Dedikimi prekës i Vin Diesel për mikun e tij, Paul Walker

    Dedikimi prekës i Vin Diesel për mikun e tij, Paul Walker

“Fast 8”, filmi i tetë i serive “Fast and furious”, ka nisur xhirimet dhe Paul Walker, ish-protagonisti kryesor, i cili u nda nga jeta më 20 nëntor 2013, akoma nuk

Read Full Article

Ja në cilin vend të ndaluar do të xhirohet “Fast & Furious 8”

    Ja në cilin vend të ndaluar do të xhirohet “Fast & Furious 8”

Do të jetë “Fast & Furious 8” (Fast 8) filmi i parë me buxhet të madh dhe filmi i dytë që merr lejen për të xhiruar në Kuba që nga

Read Full Article