Blitz

Tag "Vetingu"

(Ekskluzive) Vettingu, 200 prokurorë të diskriminuar i drejtohen Gjykatës Kushtetuese

    (Ekskluzive) Vettingu, 200 prokurorë të diskriminuar i drejtohen Gjykatës Kushtetuese

Nga Anduena Llabani Ligji i ri për ata që bëjnë dhe japin drejtësi në vend ka sjellë pështjellim jo vetëm në rrethin e politikës, por edhe në ato të segmenteve

Read Full Article

Nis mbledhja e Komisionit të Reformës, në fokus ligji i Vetingut

    Nis mbledhja e Komisionit të Reformës, në fokus ligji i Vetingut

Komisioni i posaçëm parlamentar për Reformën në Drejtësi, ka nisur mbledhjen që ka në fokus ligjin e Vetingut. Ekspertët janë njoftuar vetëm për diskutimin e ligjit të Vetingut dhe jo

Read Full Article