Blitz

Tag "Vatikani"

Vatikani konfirmon: Kremtimi i 38 martirëve shqiptarë, më 5 nëntor në Shkodër

    Vatikani konfirmon: Kremtimi i 38 martirëve shqiptarë, më 5 nëntor në Shkodër

Ati i Shenjtë, Papa Francesku, ka shpallur datën historike të Ritit të Lumnimit e të Naltimit në altar të Imzot Vincens Prennushit dhe 37 shokëve të tjerë. Në letrën e

Read Full Article

ISIS kërcënon sërish Romën. Papa në shënjestër

    ISIS kërcënon sërish Romën. Papa në shënjestër

“Ata duan Raqqan, ne duam Romën!” Me këtë titull është dokumenti i publikuar në rrjet nga ISIS, që kërcënon kryeqytetin Italian, për ta cilësuar atë më pas një ‘çerdhe’ të

Read Full Article