Blitz

Tag "Ushqimi"

Ja cilat janë 10 kompanitë që zotërojnë markat në botë

    Ja cilat janë 10 kompanitë që zotërojnë markat në botë

Oxfam International ka krijuar një infografik të plotë që paraqet 10 kompanitë më të fuqishme dhe shtrirjet e tyre. Sipas këtij grafiku informues, produktet ushqimore që ne konsumojmë, prodhohen dhe

Read Full Article

Shkencëtarët këshillojnë: Hani mëngjes si mbret, drekë si princ dhe darkë si varfanjak

    Shkencëtarët këshillojnë: Hani mëngjes si mbret, drekë si princ dhe darkë si varfanjak

Shprehja e vjetër “Hani mëngjes si një mbret, drekë si një princ dhe darkë si një varfanjak” cilësohet nga shkencëtarët si mënyra më e mirë për të humbur peshë. Nga

Read Full Article

Lërini fëmijët të hanë pisët. Fiksimi pas higjienës rrezikon shëndetin e tyre

    Lërini fëmijët të hanë pisët. Fiksimi pas higjienës rrezikon shëndetin e tyre

Është e vështirë të jesh prind, për shkak se të duhet të përballesh me një sërë sëmundjesh kronike, astmë, intolerancë ndaj qumështit, çrregullime në sjellje të fëmijës. Ndaj duhet të

Read Full Article