Blitz

Tag "Universiteti Bujqesor i Tiranes"

Para dhe seks në këmbim të notës e vendit të punës, “arrest me burg” sekserit në UBT

    Para dhe seks në këmbim të notës e vendit të punës, “arrest me burg” sekserit në UBT

Gjykata e Tiranës ka vendosur masën e sigurisë “arrest me burg” për sekserin Besim Nasufi, i cili akuzohet për ndikim të paligjshëm. Bëhet e ditur se 65-vjeçari pati probleme pas publikimit

Read Full Article