Blitz

Tag "tur"

Selena Gomez përjeton një moment të veçantë gjatë turit

Selena Gomez përjeton një moment të veçantë gjatë turit

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2 Selena Gomez ka bërë ndalesën e turit të saj këtë të enjte në Montreal dhe në një moment gjatë performancës, gjërat

Read Full Article

Çmenduria e fanses së Beyonce, shpenzon paratë e qirasë për biletën e koncertit

    Çmenduria e fanses së Beyonce, shpenzon paratë e qirasë për biletën e koncertit

Nuk është sekret që fansat e zjarrtë të Beyonce ose BeyHive do të bënin gjithçka për të, por 22-vjeçarja Chyna Johnson e ka çuar besnikërinë ndaj një idhulli në një

Read Full Article