Blitz

Tag "trajtim"

Kafshët torturojnë njerëzit! 11 postera dhe mesazhi i fuqishëm i tyre

    Kafshët torturojnë njerëzit! 11 postera dhe mesazhi i fuqishëm i tyre

1 ◄ Back Next ► Picture 1 of 11 Demi vret njeriun në emër të sportit Gjithmonë e më tepër, njerëzit bëhen edhe më egoistë, duke shfrytëzuar në maksimum dhe

Read Full Article

Babai “superman” kuron të birin me autizëm: Kur asgjë nuk është e sigurt, çdo gjë është e mundur

    Babai “superman” kuron të birin me autizëm: Kur asgjë nuk është e sigurt, çdo gjë është e mundur

Një baba ka postuar në internet një video ku ka dokumentuar progresin e shpejtë të të birit autik. Në videon e titulluar “Viti i parë i shërimit të një fëmije

Read Full Article