Blitz

Tag "Tinder"

Tinder bën një ndryshim që do të shkaktojë pakënaqësi tek adoleshentët

    Tinder bën një ndryshim që do të shkaktojë pakënaqësi tek adoleshentët

Aplikacioni më i vizituar nga adoleshentët, Tinder, sapo ka bërë një ndryshim që nuk do të lërë shije të mirë te këta të fundit. Duke filluar nga java tjetër, çdo

Read Full Article

Njerëz, mbahuni! Po vjen trend-i më i ri i pozimeve

    Njerëz, mbahuni! Po vjen trend-i më i ri i pozimeve

Tinder, një aplikacion që mundëson biseda dhe njohje mes personave në vende të ndryshme, është tashmë një trend. Por ajo që është trend brenda trend-it është mënyra më e re

Read Full Article