Blitz

Tag "teori"

5 teoritë e çmendura konspirative të Hollivudit që do t’ju lënë me gojë hapur

    5 teoritë e çmendura konspirative të Hollivudit që do t’ju lënë me gojë hapur

Hollivudi, përveçse është një burim arti dhe lajmesh, është gjithashtu pikënisja e shumë teorive konspirative, dhe kjo, jo për shkak të aktorëve apo artistëve, por për shkak të imagjinatës së

Read Full Article

Personazhe të famshëm dhe idetë e tyre “të çmendura”

Personazhe të famshëm dhe idetë e tyre “të çmendura”

Liria e shprehjes dhe e fjalës i kanë dhënë mundësinë njeriut të shprehë hapur atë që ai mendon. Kjo gjë ka bërë që të shkruhen e të hidhen lloje të

Read Full Article