Blitz

Tag "Susan Sarandon"

Susan Sarandon, fituesja e çmimit “Oscar” së shpejti në pornografi

    Susan Sarandon, fituesja e çmimit “Oscar” së shpejti në pornografi

Fituesja e çmimit “Oscar” është shprehur në Festivalin e Filmit në Kanë se po konsideron përfshirjen e saj në industrinë e pornos, për të krijuar filma të cilët pasqyrojnë këndvështrimin

Read Full Article

Susan Sarandon kundër Woody Allen: Ai ka abuzuar seksualisht me një fëmijë

    Susan Sarandon kundër Woody Allen: Ai ka abuzuar seksualisht me një fëmijë

Kur vjen puna për të folur për komedianin dhe regjisorin Woody Allen, aktorja Susan Sarandon nuk përmbahet. Gjatë daljes së saj në Festivalin e Filmit në Kanë, ajo nuk ka

Read Full Article