Blitz

Tag "Standard & Poor’s"

“Standard & Poor’s” vlerëson pozitivisht Shqipërinë: Megjithatë, zgjedhjet mbeten një risk

    “Standard & Poor’s” vlerëson pozitivisht Shqipërinë: Megjithatë, zgjedhjet mbeten një risk

Agjencia “Standard & Poor’s” ka konfirmuar notën B+ për borxhin afatgjatë të Shqipërisë dhe B për borxhin afatshkurtër. Në deklaratën e bërë, gjiganti ndërkombëtar i financave është shprehur se beson

Read Full Article