Blitz

Tag "Spartak Ngjela"

(Intervistë ekskluzive) Spartak Ngjela: Avokatia nuk ka sistem vlerash sot sepse drejtësia shitet dhe blihet

    (Intervistë ekskluzive) Spartak Ngjela: Avokatia nuk ka sistem vlerash sot sepse drejtësia shitet dhe blihet

Intervistë ekskluzive për Blitz.al, zhvilluar nga Anduena Llabani Frika ndaj kontrollit të figurës së gjyqtarit ka bërë që këta të fundit të reagojnë duke pretenduar se shkelen të drejtat e

Read Full Article