Blitz

Tag "Sinan Hoxha"

Ja çfarë i thotë bashkëshortja Sinan Hoxhës në 1-vjetorin e martesës

Ja çfarë i thotë bashkëshortja Sinan Hoxhës në 1-vjetorin e martesës

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 3 Në 1-vjetorin e martesës me këngëtarin Sinan Hoxha, Andrra Destani ka publikuar pak më parë në llogarinë e saj në “Facebook”

Read Full Article

Fotoja e parë e “trashëgimtarit” Hoxha

    Fotoja e parë e “trashëgimtarit” Hoxha

Pak më parë, bashkëshortja e këngëtarit shqiptar Sinan Hoxha, Andrra Destani, ka postuar një foto të të voglit të tyre Ansi. Kjo është foto e parë e “trashëgimtarit” Hoxha. Bashkangjitur

Read Full Article

Ekskluzive. Sinani tregon nënshtetësinë e djalit dhe dhuratën që i bëri Andrrës kur Ansi erdhi në jetë.

Ekskluzive. Sinani tregon nënshtetësinë e djalit dhe dhuratën që i bëri Andrrës kur Ansi erdhi në jetë.

Një nga çiftet më të njohura në Shqipëri është bekuar sot me një djalë. Bëhet fjalë për Sinan Hoxhën dhe Andrra Destanin, të cilët kanë pritur sot fëmijën e tyre

Read Full Article