Blitz

Tag "Siguria"

Testimet e fshehta zbulojnë: Në Rinas futet tritol

    Testimet e fshehta zbulojnë: Në Rinas futet tritol

Autoriteti i Aviacionit Civil dhe Policia e Shtetit kanë kryer tre testime të fshehta që kanë si qëllim rritjen e sigurisë në aeroportin “Nënë Tereza”. Mësohet se tre testimet janë

Read Full Article

Ky shtet do të ndalojë me ligj përdorimin e internetit në administratë

    Ky shtet do të ndalojë me ligj përdorimin e internetit në administratë

Nga muaji maj i vitit të ardhshëm, nëpunësve publikë në Singapor do t’u ndalohet qasja në internet gjatë orarit të punës. Gazeta “Strait Times” shkruan se kjo masë do të

Read Full Article