Blitz

Tag "Shtatzania"

Aktorja e njohur: Është e turpshme që komentoni trupin e femrës pas lindjes…

Aktorja e njohur: Është e turpshme që komentoni trupin e femrës pas lindjes…

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 3 Tetë muaj pas lindjes së fëmijës së dytë të saj, Blake Lively ka folur rreth pasigurisë që karakterizon skenat e saj

Read Full Article

Vonesa të ciklit menstrual? Ja disa nga simptomat dhe shkaqet e mundshme…

    Vonesa të ciklit menstrual? Ja disa nga simptomat dhe shkaqet e mundshme…

Vonesa e ciklit menstrual është një fenomen tipik i jetës së femrave. Edhe gjatë periudhës së riprodhimit, pa asnjë lloj patologjie, mund të rastisin vonesa të tilla, që ndodhin për

Read Full Article