Blitz

Tag "Shqyrtim"

Kuvendi fut në kalendar reformën në drejtësi, diskutohet në seancën e 21 korrikut

    Kuvendi fut në kalendar reformën në drejtësi, diskutohet në seancën e 21 korrikut

Drafti i reformës në drejtësi është vendosur të përfshihet në kalendarin 3-javor të Kuvendit dhe pritet që të diskutohet në seancën e 21 korrikut. Mësohet se gjatë mesditës, Kuvendi ka

Read Full Article

Reforma në Drejtësi, shqyrtohet sot drafti nen për nen

    Reforma në Drejtësi, shqyrtohet sot drafti nen për nen

Komisioni i Posacëm i Reformës në Drejtësi do të mblidhet mesditën e sotme për të shqyrtuar dhe votuar draftin, nen për nen dhe në tërësi. Në orën 09:30, PD ka

Read Full Article