Blitz

Tag "Shperndarje"

Shpërndahen banesat e dyta sociale në Shkozë, ja emrat e 177 përfituesve

    Shpërndahen banesat e dyta sociale në Shkozë, ja emrat e 177 përfituesve

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 3 Këshilli Bashkiak i Tiranës ndau një ditë më parë pjesën e dytë të banesave sociale, vendim që u arrit me votat

Read Full Article

Bllokohen llogaritë bankare të Luli Makashit, paratë do t’u shpërndahen të mashtruarve

    Bllokohen llogaritë bankare të Luli Makashit, paratë do t’u shpërndahen të mashtruarve

Gjykata e Tiranës ka vendosur të sekuestrojë llogaritë bankare të agjencisë ANDE-LM me administratore Luli Makashin dhe vajzën e saj Adeila Makashi për llogari të hetimeve të Prokurorisë së Tiranës.

Read Full Article