Blitz

Tag "Shote Galica"

Dojna Mema dhe Sara Kapo sjellin Shote Galicën e kohëve moderne

Dojna Mema dhe Sara Kapo sjellin Shote Galicën e kohëve moderne

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 4 Kryengritësja kosovare, që luftoi për bashkimin e viseve shqiptare, do të gjallojë sërish falë idesë origjinale të moderatores së “Top Albania

Read Full Article

Kadri Veseli: Eshtrat e Shote Galicës të sillen në Kosovë

    Kadri Veseli: Eshtrat e Shote Galicës të sillen në Kosovë

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka qenë i pranishëm në rivarrimin e eshtrave të familjarëve të Azem Bejtës, i njohur ndryshe se Azem Galica. Ky manifestim është organizuar

Read Full Article