Blitz

Tag "shkolle"

Alba Çobaj: “Tetëvjeçarja na ka lënë me pasoja!”

    Alba Çobaj: “Tetëvjeçarja na ka lënë me pasoja!”

Vetëm pak ditë na ndajnë nga fillimi i vitit të ri shkollor 2016-2017 dhe përgatitjet e fëmijëve për ta nisur sa më mbarë kanë filluar. Nga ana tjetër janë personat

Read Full Article

Klaudia Pepa ka një lajm për ju

    Klaudia Pepa ka një lajm për ju

Balerina shqiptare, Klaudia Pepa, ka një lajm për të gjithë ndjekësit e saj. Pavarësisht se nuk arriti të fitonte “Amici”-n, duke siguruar vetëm 48% të votave, prapëseprapë Klaudia po e

Read Full Article