Blitz

Tag "Seks Oral"

Seks oral? Mos hezitoni, por thoni “po”

    Seks oral? Mos hezitoni, por thoni “po”

Problemi i vetëm që femrat mund të kenë gjatë seksit oral është “gëlltitja” me ose pa dashje e spermës. Por tani mos u shqetësoni. Shkenca ka provuar që është më

Read Full Article

Studim: Seksi oral rrit rrezikun për kancerin e kokës dhe të qafës

    Studim: Seksi oral rrit rrezikun për kancerin e kokës dhe të qafës

Studiuesit tregojnë se ekziston një lidhje e fortë mes virusit Human Papilloma (HPV) – i cili mund të transmetohet me anë të seksit oral – dhe kancerit të kokës e

Read Full Article