Blitz

Tag "Sara Kapo"

Sara Kapo dhe Valer Kolnikaj largohen nga Top Show Magazine

    Sara Kapo dhe Valer Kolnikaj largohen nga Top Show Magazine

Përpara nisjes së sezonit të ri televiziv u bë me dije se Sara Kapo dhe Valer Kolnikaj do të ishin opinionistët e rinj të Top Show Magazine. Ishte menduar që këta

Read Full Article

(Intervistë) Sara Kapo: “Nëse mendon se je i denjë të jesh “celebrity”, atëherë bëhu shembull për ata që të ndjekin

    (Intervistë) Sara Kapo: “Nëse mendon se je i denjë të jesh “celebrity”, atëherë bëhu shembull për ata që të ndjekin

Kënga më e re e Florit dhe Ledrit, “Beautiful”, ka pasur shumë sukses, edhe pse ka vetëm një ditë që është publikuar. Pjesë e videoklipit të kësaj kënge ka qenë

Read Full Article

Femra të famshme që kanë guxuar…

Femra të famshme që kanë guxuar…

romania ◄ Back Next ► Picture 1 of 8 Për guximin e femrave është folur gjatë në histori. Ndoshta jo në përmasat e heroinave por me një vetbesim dhe guxim

Read Full Article