Blitz

Tag "Rritje"

Turqi. 239 të plagosur dhe 41 viktima, ndër ta 13 të huaj

    Turqi. 239 të plagosur dhe 41 viktima, ndër ta 13 të huaj

Guvernatori i Stambollit ka bërë me dije rritjen e numrit të viktimave dhe të plagosurve shkaktuar nga sulmi i një dite më parë në aeroportin “Ataturk” të Turqisë. 41 viktima

Read Full Article

Rritje pensionesh për 6 kategori, ja kush përfitojnë

    Rritje pensionesh për 6 kategori, ja kush përfitojnë

Gjashtë kategori pensionistësh do të përfitojnë rritje pensionesh. Bëhet fjalë për rreth 15,000 pensionistë në gjithë vendin që kanë mbushur moshën e daljes në pension nga tetori i vitit 1993

Read Full Article