Blitz

Tag "Rreziku"

Tirana dhe Prishtina, në mesin e qyteteve të rrezikuara nga sulmet terroriste

    Tirana dhe Prishtina, në mesin e qyteteve të rrezikuara nga sulmet terroriste

Organizata “Verisk Maplecroft”, e cila është një firmë globale e specializuar në vlerësimin e rrezikut global, njihet për vështrimin kritik në problemet aktuale si dhe siguron asistencë për organizatat shumëkombëshe.

Read Full Article

Fjalëkalimi “i rëndomtë” më i përhapuri në 2004-n – “kurth” për të miturit e rrezikuar nga interneti

    Fjalëkalimi “i rëndomtë” më i përhapuri në 2004-n – “kurth” për të miturit e rrezikuar nga interneti

Raporti i fëmijëve me internetin është një temë që vijon të shkaktojë debate aq sa dhe shqetësim si në vendin tonë edhe në botë. Nga disa anketa dhe studime të

Read Full Article