Blitz

Tag "rrezik"

Zjarr në një banesë në Belsh, në rrezik kopshti i fëmijëve

    Zjarr në një banesë në Belsh, në rrezik kopshti i fëmijëve

Një zjarr që ka përfshirë një banesë në Belsh të Elbasanit, ka rrezikuar seriozisht edhe kopshtin e fëmijëve në atë zonë. Ngjarja ndodhi mëngjesin e sotëm dhe në sajë të

Read Full Article

Mali Everest, 3 të vdekur dhe 30 alpinistë të dëmtuar

    Mali Everest, 3 të vdekur dhe 30 alpinistë të dëmtuar

Rreth 30 alpinistë kanë vuajtur si pasojë e ngrirjes apo komplikimeve të tjera gjatë ngjitjes në malin Everest, pas 3 viktimave të shënuar së fundmi. 2 alpinistë indianë raportohen gjithashtu

Read Full Article

5 vendet e ndaluara në botë. As mos e çoni nëpër mend t’i shkelni!

5 vendet e ndaluara në botë. As mos e çoni nëpër mend t’i shkelni!

Faltorja e shenjtë “Ise”, Japoni ◄ Back Next ► Picture 1 of 5 Arsyeja e ndalimit: Është i vizitueshëm vetëm nga elita. Faltorja më e shenjtë në Japoni është kompleksi

Read Full Article