Blitz

Tag "rezervat e shtetit"

Skandali në Rezervat e Shtetit, policia ndalon magazinierin

    Skandali në Rezervat e Shtetit, policia ndalon magazinierin

Sot më datë 05.10.2016, nga Seksioni për Korrupsionin në Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë në bashkëpunim me Njësinë e Përbashkët Hetimore Task Force në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së

Read Full Article

Pazare në Rezervat e Shtetit, magazinieri: Po nuk rrodhi, do pikojë

    Pazare në Rezervat e Shtetit, magazinieri: Po nuk rrodhi, do pikojë

Mbrëmjen e sotme, në emisionin investigative “Stop” është transmetuar një rast kontrabande në rezervat e shtetit. Në videot e transmetuara është publikuar fillimisht biseda mes qytetarit të interesuar dhe magazinierit

Read Full Article