Blitz

Tag "Racizmi"

Racizmi, një nënë aborigjene: Të ndalim standardet e dyfishta

Racizmi, një nënë aborigjene: Të ndalim standardet e dyfishta

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2 Një nënë aborigjene në Australi ka postuar një foto të së bijës maskuar me “whiteface” si përgjigje  ndaj debateve të shumta

Read Full Article

Racizmi, protestat “përfshijnë” dhe Britaninë e Madhe

    Racizmi, protestat “përfshijnë” dhe Britaninë e Madhe

E frymëzuar nga lëvizja antiraciste në SHBA, “Black Lives Matter” është lëvizja e krijuar në Britaninë e Madhe nga të gjithë njerëzit me ngjyrë që ndihen të persekutuar në shoqëri.

Read Full Article

(Video) Efekti Brexit – Racizëm në Manchester: Ti je një emigrant, kthehu në Afrikë!

    (Video) Efekti Brexit – Racizëm në Manchester: Ti je një emigrant, kthehu në Afrikë!

“Zbrit nga tramvaji! Nuk je anglez, por një emigrant dreqi!” Edhe një koment i tillë është një ndër efektet e Brexit. Videoja që do të shihni më poshtë është xhiruar

Read Full Article