Blitz

Tag "racizem"

Përdoruesit “kryqëzojnë” Snapchat-in për racizëm! Ja arsyeja

Përdoruesit “kryqëzojnë” Snapchat-in për racizëm! Ja arsyeja

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2 Rrjeti social “Snapchat” është akuzuar për racizëm nga përdoruesit e tij. Shkak është bërë një filtër me tipare fytyre të ngjashme

Read Full Article

(Audio/Foto) Jay Z: “Jam një djalë nga getot që shpreson të mos qëllohet”

(Audio/Foto) Jay Z: “Jam një djalë nga getot që shpreson të mos qëllohet”

  Nisur nga zhvillimet e fundit të ndodhura në Lousiana dhe Minnesota, ku policë të bardhë vrasin me gjakftohtësi të rinj me ngjyrë, Jay Z ka publikuar një këngë dhe

Read Full Article