Blitz

Tag "qarkullimi rrugor"

Gjoba për përdorimin e celularit në automjet, Tahiri: Përbëjnë rrezik publik

    Gjoba për përdorimin e celularit në automjet, Tahiri: Përbëjnë rrezik publik

Ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, ka bërë të ditur ditën e sotme se pas fushatës së parë sensibilizuese për rripin e sigurimit, do të ndërmerret një tjetër fushatë. Fillimisht, ai

Read Full Article

Mosvendosje e rripit të sigurimit, Policia Rrugore ndëshkon 966 qytetarë

    Mosvendosje e rripit të sigurimit, Policia Rrugore ndëshkon 966 qytetarë

Policia Rrugore po vijon aksionin për zbatimin e ndryshimeve të Kodit Rrugor, përfshirë këtu vendosjen e rripit të sigurimit dhe ndenjësen e posaçme për fëmijët e vegjël. Mësohet se gjatë

Read Full Article