Blitz

Tag "Prokuroria e Pergjithshme"

Ja si u largua gjyqtarja Andrea jashtë vendit, pak orë para masës së sigurisë

    Ja si u largua gjyqtarja Andrea jashtë vendit, pak orë para masës së sigurisë

Lindin dyshime të forta se gjyqtarja Majlinda Andrea, e cila u akuzua nga Prokuroria e Përgjithshme për një rast korrupsioni me vlerën e 50 mijë eurove për një vendim gjykate

Read Full Article

Fotoja me Obamën, Prokuroria do marrë në pyetje kryeministrin Rama me kërkesë të FBI

    Fotoja me Obamën, Prokuroria do marrë në pyetje kryeministrin Rama me kërkesë të FBI

Me kërkesë të FBI-së dhe pas denoncimit të opozitës, Prokuroria e Përgjithshme pritet që të marrë në pyetje kryeministrin Edi Rama për ta pyetur lidhur me akuzën që rëndon mbi

Read Full Article

Thirrja e Berishës për armatosje, Prokuroria vendos mosfillimin e procedimit: S’përbën vepër penale

    Thirrja e Berishës për armatosje, Prokuroria vendos mosfillimin e procedimit: S’përbën vepër penale

Prokuroria e Përgjithshme ka vendosur të mosfillimin e procedimit penal ndaj ish-kryeministrit Sali Berisha, pas kallëzimit të bërë nga një grup deputetësh që e kallëzuan atë për thirrje për armatosje.

Read Full Article