Blitz

Tag "Politikane"

Lu – të inkriminuarve në politikë: Do të përfundoni në burg!

    Lu – të inkriminuarve në politikë: Do të përfundoni në burg!

I pranishëm në konferencën e qendrës “Marshall”, ambasadori amerikan Donald Lu është shprehur lidhur me reformën në drejtësi, që shpreson të zgjidhë pandëshkueshmërinë, pasi situata në Shqipëri paraqitet shumë e

Read Full Article

Nishani i jep shtetësinë shqiptare dy politikanëve kosovarë

    Nishani i jep shtetësinë shqiptare dy politikanëve kosovarë

Presidenti i Republikës së Shqipërisë i ka dhënë shtetësinë shqiptare dy figurave të njohura të politikës në Kosovë, kryetarit të komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti si dhe kryetares së komunës

Read Full Article