Blitz

Tag "Planifikim"

Ekzekutimet në Dallas, vrasësi po planifikonte një sulm më të madh

    Ekzekutimet në Dallas, vrasësi po planifikonte një sulm më të madh

Njeriu që qëlloi për vdekje pesë policë në Dallas, Micah Johnson, dyshohet se po planifikonte një sulm më të madh sipas shefit të policisë lokale. 25-vjeçari i zemëruar me vrasjet

Read Full Article

12 mënyra si të përmirësoni balancën në jetën tuaj

    12 mënyra si të përmirësoni balancën në jetën tuaj

Balanca punë-jetë nuk është aq e lehtë për tu arritur. Mund të konsiderohet si një çështje e përhapur deri në njëfarë mase dhe që i përfshin herët a vonë të

Read Full Article

6 zakone që njerëzit më produktivë kryejnë çdo ditë

    6 zakone që njerëzit më produktivë kryejnë çdo ditë

Ju duket sikur nuk bëni mjaftueshëm? Sipas një studimi në SHBA, njerëzit punojnë mesatarisht 45 orë në javë, ku 17 prej tyre konsiderohen si joproduktive. Ne të gjithë duam të

Read Full Article