Blitz

Tag "Plani"

SHBA paralajmëroi vendosjen e një sistemi antiraketë në Korenë e Jugut, kërcënon Koreja e Veriut

    SHBA paralajmëroi vendosjen e një sistemi antiraketë në Korenë e Jugut, kërcënon Koreja e Veriut

Koreja e Veriut ka reaguar ashpër pas lajmit se Shtetet e Bashkuara të Amerikës në bashkëpunim me Korenë e Jugut po mendojnë vendosjen e një sistemi “Terminal High Altitude Area

Read Full Article

Shqipëria hap përpara, Qeveria miraton planin e LGBTI

    Shqipëria hap përpara, Qeveria miraton planin e LGBTI

Qeveria ka miratuar ditën e djeshme Planin Kombëtar të Veprimit për Personat LGBTI në Republikën e Shqipërisë, 2016-2020, një hap tjetër përpara ky sa i përket të drejtave dhe lirive

Read Full Article