Blitz

Tag "personazhe te famshem"

Personazhet e famshëm të ekranit “bëhen bashkë” për tragjedinë e Orlandos

    Personazhet e famshëm të ekranit “bëhen bashkë” për tragjedinë e Orlandos

Fundjava e kaluar solli një ngjarje të hidhur jo vetëm për Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por për të gjithë botën, pasi 50 persona u vranë dhe 53 të tjerë

Read Full Article

Reagimet e personazheve të famshëm për shuarjen e Prince

    Reagimet e personazheve të famshëm për shuarjen e Prince

Arti i legjendarit Prince ka pasur një impakt aq të madh, sa ka bërë për vete jo vetëm njerëz të thjeshtë, por edhe personazhe të njohur. Dhe largimi i tij

Read Full Article

Personazhe të famshëm dhe idetë e tyre “të çmendura”

Personazhe të famshëm dhe idetë e tyre “të çmendura”

Liria e shprehjes dhe e fjalës i kanë dhënë mundësinë njeriut të shprehë hapur atë që ai mendon. Kjo gjë ka bërë që të shkruhen e të hidhen lloje të

Read Full Article