Blitz

Tag "Perleshje"

Derbi Skënderbeu-Partizani, 440 punonjës për garantimin e rendit dhe sigurisë

    Derbi Skënderbeu-Partizani, 440 punonjës për garantimin e rendit dhe sigurisë

Policia e Shtetit ka bërë publik planin e masave të marra për mbarëvajtjen e derbit Skënderbeu-Partizani që nis në orën 19:00. Rreth 440 punonjës janë angazhuar për sigurimin e rendit

Read Full Article

Policët Bashkiakë përleshen me banorët: Hiqe telefonin se ta thyej

    Policët Bashkiakë përleshen me banorët: Hiqe telefonin se ta thyej

Një përleshje ka ndodhur mes policëve bashkiakë dhe disa banorëve në Babrru. Ajo çka bie në sy është sjellja e policëve, të cilën një raportues e paraqet si shqetësuese. Në

Read Full Article