Blitz

Tag "Perfitimet"

Rritje pensionesh për 6 kategori, ja kush përfitojnë

    Rritje pensionesh për 6 kategori, ja kush përfitojnë

Gjashtë kategori pensionistësh do të përfitojnë rritje pensionesh. Bëhet fjalë për rreth 15,000 pensionistë në gjithë vendin që kanë mbushur moshën e daljes në pension nga tetori i vitit 1993

Read Full Article

Vetitë çudibërëse të shafranit, vendoseni rreth syve dhe shihni rezultatin

    Vetitë çudibërëse të shafranit, vendoseni rreth syve dhe shihni rezultatin

Pothuajse të gjithë kanë dëgjuar për vetitë e mahnitshme të shafranit të Indisë, një erëz e përdorur gjerësisht në kuzhinën indiane. Shafrani ka një aromë karakteristike dhe ngjyrë që e

Read Full Article