Blitz

Tag "perdorimi"

Michelle Obamën mund ta gjeni tanimë dhe në Snapchat

    Michelle Obamën mund ta gjeni tanimë dhe në Snapchat

Shtëpia e Bardhë e ka pasur një llogari në Snapchat që prej muajit Janar, e cila përdoret kryesisht për të ndjekur Presidentin Barack Obama gjatë prapaskenave presidenciale. Por tashmë dhe

Read Full Article

Vetitë çudibërëse të shafranit, vendoseni rreth syve dhe shihni rezultatin

    Vetitë çudibërëse të shafranit, vendoseni rreth syve dhe shihni rezultatin

Pothuajse të gjithë kanë dëgjuar për vetitë e mahnitshme të shafranit të Indisë, një erëz e përdorur gjerësisht në kuzhinën indiane. Shafrani ka një aromë karakteristike dhe ngjyrë që e

Read Full Article

15 aplikacionet më të dobishme të Google-it që nuk e dinit se ekzistonin

    15 aplikacionet më të dobishme të Google-it që nuk e dinit se ekzistonin

Google mund të shndërrohet në mikun tuaj më të mirë thjesht duke iu përgjigjur kërkesave tuaja ose përmes informacioneve të panumërta online që ofron. Miliona njerëz e përdorin atë çdo

Read Full Article