Blitz

Tag "Perballje"

“Dueli” i vëllezërve Xhaka! Ja dedikimi i Granitit për Taulantin, një ditë para ndeshjes

    “Dueli” i vëllezërve Xhaka! Ja dedikimi i Granitit për Taulantin, një ditë para ndeshjes

Kur u hodh shorti i “France 2016”, përveç ndeshjes Shqipëri-Zvicër, e cila do të ishte e dyta që do të luhej në kampionatin evropian, ajo që bëri më shumë përshtypje

Read Full Article

Kosova në UEFA dhe FIFA, Serbia me një kërkesë të veçantë

    Kosova në UEFA dhe FIFA, Serbia me një kërkesë të veçantë

Pas anëtarësimit të Kosovës në UEFA dhe FIFA, Serbia ka shprehur kërkesën e saj. Zëvendëspresidenti i Federatës së Futbollit të Serbisë, Ivan Curkovic, ka thënë  për “Kurir” se anëtarësimi i

Read Full Article