Blitz

Tag "PBDNJ"

Kërcënimi i Neranxit, PBDNJ: Në Himarë po operojnë interesa të errëta

    Kërcënimi i Neranxit, PBDNJ: Në Himarë po operojnë interesa të errëta

Një ditë më parë u bë me dije lajmi se biznesmeni Nikolla Neranxi është kërcënuar me jetë nga një person nga fshati Livadh i Himarës, i cili i zuri pritë

Read Full Article

Meta vlerëson PBDNJ: Përfaqësuese e denjë e minoritetit grek

    Meta vlerëson PBDNJ: Përfaqësuese e denjë e minoritetit grek

Kryeparlamentari Ilir Meta uroi Partinë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut për organizimin e Kongresit dhe shprehu vlerësimin për rolin e moderuar dhe konstruktiv që ajo luan në politikën shqiptare, por

Read Full Article

Dule për reformën në drejtësi: Të miratohet me konsensus të plotë

    Dule për reformën në drejtësi: Të miratohet me konsensus të plotë

Kreu i Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut, Vangjel Dule, e ka cilësuar reformën në drejtësi si një proces i vonuar. Nga qyteti i Korçës, ai shprehu bindjen se

Read Full Article