Blitz

Tag "Pasuria"

Vlahutin: E çuditshme si gjyqtarët shqiptarë që marrin 800€, janë tejet të pasur

    Vlahutin: E çuditshme si gjyqtarët shqiptarë që marrin 800€, janë tejet të pasur

Në një intervistë për radion gjermane “Deutschlandfunk”, ambasadorja e Bashkimit Europian në Shqipëri, Romana Vlahutin, ka shprehur habinë e saj si gjyqtarët shqiptarë me një rrogë mujore deri në 800

Read Full Article

Bllokohen llogaritë bankare të Luli Makashit, paratë do t’u shpërndahen të mashtruarve

    Bllokohen llogaritë bankare të Luli Makashit, paratë do t’u shpërndahen të mashtruarve

Gjykata e Tiranës ka vendosur të sekuestrojë llogaritë bankare të agjencisë ANDE-LM me administratore Luli Makashin dhe vajzën e saj Adeila Makashi për llogari të hetimeve të Prokurorisë së Tiranës.

Read Full Article