Blitz

Tag "parada gay"

(Intervistë) Kristi Pinderi: “Enkel Demi, Jul Deda, Iva Tiço… në vend që t’i hedhin ujë këtij zjarri histerie, i hedhin benzinë”

    (Intervistë) Kristi Pinderi: “Enkel Demi, Jul Deda, Iva Tiço… në vend që t’i hedhin ujë këtij zjarri histerie, i hedhin benzinë”

Po afron dita e 17 majit, e cila njihet ndryshe si Dita Ndërkombëtare kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobisë. Organizata për të drejtat LGBT në Shqipëri po bëhet gati për planifikimin

Read Full Article