Blitz

Tag "Paga"

Këto janë tri punët në të cilat femrat paguhen më shumë…

    Këto janë tri punët në të cilat femrat paguhen më shumë…

Një ndër platformat më të rëndësishme të kandidates demokrate për presidente të SHBA-ve, Hillary Clinton, është t’i japë fund hendekut të pagave që ekziston mes të punësuarve meshkuj dhe femra.

Read Full Article

OSHEE rrit pagat për punonjësit e terrenit

    OSHEE rrit pagat për punonjësit e terrenit

Qeveria ka miratuar fondin për strukturën e re të pagave të punonjësve të Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike. Fondi i pagave të shoqërisë në 2016-n pëson një rritje prej

Read Full Article

S’morën pagat e 10 muajve, protesta e naftëtarëve të ARMO-s zhvendoset para Kuvendit

    S’morën pagat e 10 muajve, protesta e naftëtarëve të ARMO-s zhvendoset para Kuvendit

Naftëtarët e kompanisë ARMO kanë zhvendosur protestën e tyre përpara Parlamentit për shkak se prej 10 muajsh ende nuk kanë marrë pagat e tyre. Ata shprehen se qeveria u ka

Read Full Article

INSTAT publikon “çudinë”, ngushtohet hendeku gjinor në paga

    INSTAT publikon “çudinë”, ngushtohet hendeku gjinor në paga

Sipas të dhënave më të fundit të publikuara nga INSTAT-i, hendeku gjinor në paga në Shqipëri duket se është ngushtuar në vitin 2015 krahasuar me të dhënat e 2014-s. Përmirësimet

Read Full Article