Blitz

Tag "Orlando"

Nicki Minaj “kryqëzohet” për mungesën e solidaritetit ndaj viktimave në Orlando

    Nicki Minaj “kryqëzohet” për mungesën e solidaritetit ndaj viktimave në Orlando

Numri i artistëve dhe personazheve të njohur që kanë shprehur solidaritetin e tyre për viktimat në Orlando, Florida, ka qenë i lartë, por Nicki Minaj nuk është një nga ata.

Read Full Article

Personazhet e famshëm të ekranit “bëhen bashkë” për tragjedinë e Orlandos

    Personazhet e famshëm të ekranit “bëhen bashkë” për tragjedinë e Orlandos

Fundjava e kaluar solli një ngjarje të hidhur jo vetëm për Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por për të gjithë botën, pasi 50 persona u vranë dhe 53 të tjerë

Read Full Article