Blitz

Tag "Orlando Bloom"

Prova se Orlando Bloom dhe Katy Perry janë përsëri bashkë

Prova se Orlando Bloom dhe Katy Perry janë përsëri bashkë

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2 Kohët e fundit u përhap lajmi se Orlando Bloom kishte tradhëtuar Katy Perry-n në një club nate me Selena Gomez. Kjo,

Read Full Article

Bloom-Gomez-Bieber-Perry, ç’po ndodh në Hollivud?

    Bloom-Gomez-Bieber-Perry, ç’po ndodh në Hollivud?

Fotot e postuara pak ditë më parë, në të cilat shfaqen Selena Gomez dhe Orlando Bloom shumë pranë njëri- tjetrit, kanë shkaktuar paqartësi lidhur me marrëdhënien e tyre. Kjo pasi

Read Full Article

Orlando Bloom tradhton Katy Perry-n me këtë këngëtare?

Orlando Bloom tradhton Katy Perry-n me këtë këngëtare?

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 3   Selena Gomez ka treguar se është gjithmonë në kërkim të eksperiencave të reja. Mbrëmjen e së shtunës ajo është fotografuar

Read Full Article