Blitz

Tag "organizem"

Realiteti dhe mitet mbi trupin tonë

    Realiteti dhe mitet mbi trupin tonë

Trupi i njeriut është një nga organizmat më kompleksë dhe më të ndërlikuar në planet. Shpesh disa funksione apo informacione rreth pjesëve të ndryshme të tij janë zbuluar shekuj më

Read Full Article

Ç’ndodh me trupin tonë kur ndalojmë së konsumuari kafe?

    Ç’ndodh me trupin tonë kur ndalojmë së konsumuari kafe?

  Janë të pafundme herët kur kemi dëgjuar kolegët, miqtë apo familjarët teksa ankohen për dhembje koke pasi nuk kanë konsumuar filxhanin e përditshëm të kafesë. Madje janë të shpeshta

Read Full Article