Blitz

Tag "Oprah Winfrey"

Oprah Winfrey, shtatzënë në moshën 61-vjeçare

    Oprah Winfrey, shtatzënë në moshën 61-vjeçare

Oprah Winfrey ka më shumë para në llogarinë e saj bankare (plot 3 miliardë $) se ç’mund të shpenzojë gjatë gjithë jetës së saj, prandaj zgjidhja më e mirë është:

Read Full Article

Oprah Winfrey tregon sekretin e humbjes së peshës

    Oprah Winfrey tregon sekretin e humbjes së peshës

Përgjatë gjithë kohës që Oprah Winfrey ka qëndruar në ekran, ajo ka treguar për të gjithë shikuesit e saj ndryshimet e mëdha që ka pësuar në peshë dhe luftën që

Read Full Article