Blitz

Tag "Omran Daqneesh"

Djaloshi 6-vjeçar i dërgon një letër prekëse Obamës

Djaloshi 6-vjeçar i dërgon një letër prekëse Obamës

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 3 Muajin e kaluar, njerëz në mbarë botën u tronditën nga fotoja e një 5-vjeçari sirian të plagosur nga sulmet në Aleppo,

Read Full Article

Flasin fotografi dhe shpëtimtari i 5-vjeçarit Omran

Flasin fotografi dhe shpëtimtari i 5-vjeçarit Omran

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2 Omran Daqneesh është bërë i njohur në të gjithë botën pas kthimit në virale të fotos ku ai shihet i ulur

Read Full Article