Blitz

Tag "Njohja"

Thaçi në Brazil, kërkon njohjen e Kosovës nga tre shtete

    Thaçi në Brazil, kërkon njohjen e Kosovës nga tre shtete

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, po vijon takimet me presidentë dhe liderë botërorë gjatë vizitës së tij zyrtare në Rio de Janeiro të Brazilit. Në takimin e zhvilluar me zv/presidentin

Read Full Article

Një shtet tjetër njeh pavarësinë e Kosovës

    Një shtet tjetër njeh pavarësinë e Kosovës

Pas një kohe të gjatë, pavarësia e Kosovës është njohur edhe nga një shtet tjetër. Bëhet fjalë për Republikën e Surinamit që bëhet shteti i 112 që njeh Kosovën, përcjell

Read Full Article

Behgjet Pacolli: Unë President, do i siguroja Kosovës 180 njohje

    Behgjet Pacolli: Unë President, do i siguroja Kosovës 180 njohje

Sipas kreut të Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli, nëse ai do të ishte President, Kosova do i kishte siguruar 180 njohje. Këtë deklaratë të tij, e bën të ditur

Read Full Article